Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

How To - Tips: Giveaway- Blog

28.1.12

How To: Giveaway-uri

1. Cum ma abonez prin GFC?

Se regaseste in partea dreapta a blogului, pe prima pagina a blogului.

2. Cum postez link-ul corect catre share? Si cum fac ca postarea sa fie publica?


3. Cum ma abonez prin e-mail? Si unde gasesc casuta de abonare?

Casuta de abonare se gaseste in partea stanga - jos a blogului, dupa ce ati introdus adresa de e-mail si ati urmarit toti pasii, trebuie sa confirmati abonarea.


How To: Diverse pentru blog

1.Cum pot face mai mult "pagini' pe blog?

Pasul 1:
Pasul 2:

Apasand in browser Ctrl + F iti va aparea casuta de cautare in care vei scrie: "loop" si vei cauta codul in casuta de coduri HTML.

Vei introduce codul intre:
< /b:if >
< /b:loop >
si
< /ul >
< b:include name='quickedit' />

Codul fiind:


(<  li>  )   <  a href='http://www.goldandsilversparkles.com/search/label/NOTD'>NOTD     ( < /li>)

(scoatei parantezele si spatiile)
   

   In loc de adresa site-ului meu, inlocuiti cu adresa site-ul vostru si 'Looks' se inlocuieste cu orice alt cuvant vreti sa va apara pe bara de "pagini". Nu uitati, ca postarea sa va apara in pagina trebuie ca atunci cand o scrieti sa treceti la etichete cuvantul care va apare in bara.
   

Exemplu: Fac un machiaj, am pagina denumita Looks, vreau sa-l pun acolo ca atunci cand lumea va da click pe Looks sa-l vizualizeze acolo, scriu la etichete Looks.
 

Puteti sa puneti codul de mai sus de cate ori vreti, in functie de cate "pagini" vreti sa aveti, asta nu inseamna ca postarile nu o sa va mai apara pe prima pagina a blogului.


2. Cum adaug o poza/banner in sidebar?

E foarte simplu de adaugat, in panoul de control, selectati Design - Add a Gadget (orinunde vreti sa o adugati) - selectati din lista Picture si adaugati poza din calculator sau de pe internet, in casuta Link puteti sa puneti link-ul site-ului respectiv, ca atunci cand dati click pe poza/banner sa va duca acolo.