Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Vine, vine primavara...cu un giveaway! {RO only}

11.3.15


Heeeei! :D

Venirea primaverii este cu siguranta un motiv de sarbatoare, asa ca am decis sa sarbatorim cum se cuvine acest lucru si cum poti face asta cel mai bine? Printr-un concurs bineinteles :D Asa cum natura imbraca alte hainute, mai colorate si vesele, asa va propun si voua o schimbare de look. Nu trebuie neaparat sa fii nemultumita de culoarea ochilor tai pentru a incerca lentile de contact colorate, fie ca ai nevoie de ochelari, insa nu iti place sa ii porti, fie doar esti curioasa sa vezi cum ai arata daca ochii tai ar avea o alta culoare, lentilele de contact vin cu siguranta in ajutorul tau.

Astazi impreuna cu Videt.ro organizez un concurs colorat unde poti castiga o pereche de lentile de contact pe care chiar tu le vei alege :D Videt este primul site de optica medicala online din Romania, comercializeaza atat de lentile de contact, ochelari de vedere cat si ochelari de soare si ofera un serviciu numit Videt Upgrade (înlocuirea lentilelor la ochelarii mai vechi). Daca sunteti din Bucuresti ii puteti vizita la showroom-ul lor din Sos Mihai Bravu, nr. 12, sau ii puteti vizita online pe site: Videt.ro sau pe Facebook: Videt :)

Premiul consta intr-o pereche de lentile de contact colorate (cu sau fara dioptrii) Adore, disponibile in trei modele diferite: Bi-Tone, Tri-Tone si Dare, diferenta dintre ele fiind data de intensitatea culorii. Vom avea o castigatoare, concursul incepe astazi si se va incheia pe data de 25 la ora 21, voi alege castigatoare in maxim 72 de la incheirea concursului, iar castigatoarea va avea la dispozitie 72 de ore sa imi raspunda, altfel voi fi nevoita sa aleg o noua castigatoare. Inscrierile se fac numai prin intermediul aplicatiei de mai jos, mult succes! :*