Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Meli Melo - Cabaret - Party Collection

12.12.14



Salutare! :D

Meli Melo are grija intotdeauna una de noi sa fim cochete, fie ca alegem sa ne accesorizam tinuta cu o esarfa intr-un print deosebit, cu clutch diferit sau sau poate preferam sa iesim in evidenta prin bijuteriile pe care le purtam cu siguranta intotdeauna vom avea de unde alege atunci cand pasim pragul magazinului fizic sau al celui online hihi :)) De curand Meli Melo a lansat o noua colectie, pe numele sau Cabaret, o colectie stralucitoare, de petrecere, va invit sa o descoperiti alaturi de mine:

Colierele statement pregatite special pentru aceasta perioada a anului vor fi accesorii perfecte pentru decolteurile adanci si pentru tinutele speciale.


Cerceii pastreaza o linie statement, opulenta, cu aplicatii de cristale si elemente metalice masive, acestia fiind vedetele colectiei.

Accesorii pentru par, bratari si inele

Pentru ca tinuta sa fie completa, poti alege unul dintre clutch-urile colectiei, compacte, in culori stralucitoare, de sarbatoare.


Culorile predominante ale acestei coletii sunt rosul pasional, turcoazul, albastrul metalizat, movul, dar si argintiul antic si cel stralucitor, care amintesc de lumina rece a Lunii, de la miezul noptii. Noua colectie este diponibila de la la inceputul lunii ducembrie atat in magazinele fizice cat si online, spor la shopping! ♥

Va doresc o zi minunata, v-am pupat :***