Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

O seara de poveste - Fusion by Cernei

17.12.14



Hei!

Miercurea trecuta am avut placerea de descoperi in premiera noile creatii Fushion by Cernei. Intr-o locatie extrem de frumoasa, alaturi de bloggeri si editori de fashion, o atmosfera calda, creatii care de care mai frumoase si cupcake-uri delicicioase, am pasit pentru o scurta perioada de timp intr-o alta lume. Despre Cristina Cernei va pot spune ca este un creator de moda care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, creatiile ei variaza de la piese simple la piese extravagante. In 1998 a decis sa isi  urmeze latura creativa si sa isi puna amprenta in lumea modei. In anul 2002 si-a deschis primul atelier pe Calea Victoriei, iar in 2011 creatiile sale au ajuns la Saptamana Modei la Londra.

(florile de pe rochia din poze sunt pictate manual)

Cristina Cernei isi descrie colectiile ca fiind un mix de forme geometrice cu volume surprinzatoare, siluete pline de farmec, forme de origami si picturi realizate manual, ce respecta in permanenta forma corpului feminin. Feminintatea, in viziunea designerului, reprezinta un cocktail de curaj, delicatete, senzualitate si o mica doza de nebunie.



Creatiile sale pot fi admirate (si credeti-ma pe cuvant ca aveti ce admira) pe strada Sperantei, nr. 30 din Bucuresti. Si vin si cu o veste buna, in perioada 15-23 decembrie Fusion by Cernei lanseaza saptamana reducerilor, ce va oferi un discount de până la 40% la toate produsele aflate in locatia de mai sus ^-^

Va doresc o zi minunata, v-am pupat :***