Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Gerovital Plant - Gel Spumant Antimicrobian

14.11.12

   Buna fetelooooor! :D

   De-a lungul timpului am folosit multe geluri de curatare a fetei, nu concep sa nu-mi spal fata dimineata, seara si oricand mai am ocazia pentru ca niciodata nu simt ca fata mea este destul de curata =))) In urma cu vreo doi ani am incercat pentru prima data gelul spumant antimicrobian de la Gerovital Plant, mi-a placut, dar din nu stiu e motiv nu l-am mai reachizitionat. Pentru o buna perioada de timp am folosit gelul de curatare de la Bioderma (spun buna perioada pentru ca avea 500 ml si mi-a ajuns pentru cateva luni), dar cum acela imi usca fata putin mai mult decat imi doream, am pornit in cautarea altuia. Alexandra mi-a readus aminte de acesta, mi-a spus ca ii place foarte mult si ca ar trebui sa-l incerc, ba chiar mi-a facut cadou unul si uite asa astazi am ajuns la al 5-lea :)))


Denumire: Gerovital Plant gel Spumant Antimicrobian
Ingrediente: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf/Steam Extract, Phaseolus Vulgaris (Kidney Bean) Extract,Hedera Hexil (Ivy) Extract, Propylene Glycol, PGE-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Lactic Acid, EDTA, Parfum (Perfume), Methylchloroisothiazolinone, Methylsothiazolinone.
Cantitate: 200 ml;
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere;
Pret: 11.50 - 13 lei;
De unde il pot achizitiona?: De pe site-ul Farmec sau din marea majoritate a hypermarket-urilor;

   Recipientul este facut dintr-un plastic destul de dur si este prevazut cu o pompita care te umple de nervi cateodata, depinde cum o nimeresti, e dificil sa-l deschizi pentru prima data si la un moment data dupa ce o tot folosesti incepe sa se invarta in toate directiile, desi m-a deranjat la inceput, acum m-am obisnuit :))


    Dupa cu stiti, eu ma lupt de ceva vreme cu acneea, dar nu acesta este motivul pentru care l-am achizitionat, imi place ca dintre toate produsele folosite pana acum acesta imi usuca cel mai putin tenul. Aplic in fiecare dimineata si seara cate o pompita si jumtate si-l masez pe ten cam 30 de secunde ca sa fiu eu sigura ca indepartez tot ce e pe fata :)) Este incolor si are o consistenta destul de lichida.


    S-ar putea ca mirosul lui sa nu fie pentru toata lumea, miroase a plante, eu m-am obisnuit cu el intre timp. Nu face foarte multa spuma, dar acest aspect chiar nu ma intereseza, ma intereseaza sa am fata curata dupa ce-l folosesc. Din ce-am citit pe blogul Corinei (Pasagera) unele dintre ingrediente sunt iritante, aveti mare grija daca stiti ca aveti tenul sensibil. Nu mi-a iritat tenul, nu mi-a cauzat absolut nicio problema.

   Nu pot sa va vorbesc eficacitatea lui antiacneica, nu l-am folosit impreuna cu celalalte produse din gama, posibil sa functioneze, posibil sa nu.

   Sa recapitulam :)

Pros:

  • Imi curata destul de bland tenul fara sa-l usuce prea tare;  
  • Nu imi irita tenul;
Cons:
  • Nu-mi place pompita;
  • Nu are cel mai placut miros;
   Pe total eu sunt destul de multumita de acest produs, desi sunt in cautarea acelui produs care sa nu imi usuce deloc tenul si-am pus ochii pe unul de pe Iherb pe care vreau neaparat sa-l incerc. Ati incercat gelul spumanat antimicrobian de la Gerovital? V-a placut? :D

O seara buna va doresc, v-am pupat :*:*:*