Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Be THE ONE - THE ONE by Oriflame

23.4.14

Hei! :D

Nu cu mult timp în urmă vă povesteam că Oriflame a fost partener oficial la Stockholm Mercedez-Benz Fashion Week 2014 şi că în cadrul acestui eveniment a lansat un nou brand de makeup inspirat de ultimele tendinţe - The ONE by Oriflame. Ei bine a venit timpul ca THE ONE să aibă o lansare oficială şi în România. Lansarea oficială a avut loc săptămâna trecută, unde Andreea Raicu imaginea brandului în România şi Mihai Calin au fost gazdele acestui eveniment şi-au avut grijă ca invitaţii să se simtă minunat. În cadrul acestui eveniment a avut loc şi o prezentare de modă, designerul Stephen Pelger a prezentat rochii albe din colecţia sa aniversară pentru care a folosit acesorii viu colorate şi produsele THE ONE.


Nu am apucat însă să vă dau atunci prea multe detalii despre produse, dar astăzi o să vă prezint pe scurt ce produse cuprinde colecţia momentan. Colecţia este împărţită în trei categorii: Mega Impact, Frumuseţe de zi cu zi şi Ultra Rezistenţă, momentan sunt disponibile doar câteva produse din primele două categorii urmând ca pe parcusul acestui an colecţia să se mărească :)


MEGA IMPACT


FRUMUSETE DE ZI CU ZI


Bineînţeles că am fost tare încântată la aflarea veştii că Oriflame lansează un nou brand de makeup, sunt o iubitoare de cosmetice şi produse de makeup, activitatea mea pe blog se învârte în jurul lor, iar curiozitatea de a testa noutăţi este întotdeauna foarte mare, la fel ca şi entuziasmul, aşa că sper să va pot povesti în curând despre noile produse THE ONE, poate cine ştie, împreuna vom descoperi produse uimitoare ♥

Aţi încercat noile produsele THE ONE? 

Vă doresc o zi minunată, v-am pupat :***