Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Noutăţile verii de la Yves Rocher! ♥

23.7.14



Hey! :D

Mi-au plăcut marea majoritate a produselor încercate de Yves Rocher şi în ultima vreme o mare parte din produsele pe care le folosesc sunt de la acesta brand. Cât de curând veţi citi despre unul dintre produsele mele favorite de la ei, nu vă dezvalui încă despre ce produs este vorba, dar vă pot spune doar atât: cremă de faţă :D Pentru vara lui 2014 Yves Rocher vine cu multe, multe noutăţi, iar eu scriu aceste randuri pentru a va tenta cu ele haha :)) Ia să vedem...


Să întâmpinăm cum se cuvine două noi produse din Gama Anti-Age Global şi anume: crema fundamentală de zi cu FPS 20 şi serul fundamental anti-imbatranirea tenului ce reduce ridurile, redă fermitatatea, revitalizează şi hidratează tenul.


Apa hidratantă pentru corp oferă hidratare intensă pielii, învăluind-o in acelasi timp cu o aură de prospețime revigorantă și tonifiantă. Yves Rocher utilizează pudra de Aloe Vera, ale cărei culturibiologice sunt localizate în regiunea Tamaulipas, din zona de est a Mexicului. Această filieră este 100% certificată Bio. Este recomandată în mod special persoanelor cu pielea normală şi uscată.

Protecţia pielii de razele soarelui este asigurată vara aceasta de noile produse din gama Protectyl Vegetal, uleiul satinat pentru plaja şi sprayul cu protecţie invizibilă ambele cu FPS 30 protejează pielea împotriva arsurilor şi permit un bronz natural şi uniform, sunt rezistente la contactul cu apa şi la transpiraţie.

Avem şi noi geluri de duş gomante, unul mai delicios decât altul, avem de ales dintre vanilie bio, zmeura, caşsuni, piersică galbena si mure sau dacă nu ne putem decide le putem lua pe toate haha :D Gelurile conţin seminţe din fructe 100% naturale!

Vin cu o veste bună şi pentru fanele parfumului Moment de Bonheur, noua creatţe semnată Annika Menardo  - Moment de Bonheur L'eau - este o interpretare mai revigoranta şi fructată, un acord modern și luminos, ce are la bază infuzia de Trandafir Centifolia din Grasse delicată și transparentă, evidențiată subtil prin amprenta delicioasă, dulce-acrișoară a unei esențe naturale de Măr dulce. Notele finale subliniază semnătura lemnoasă de Cedru din Virginia, care dezvăluie caracterul vibrant al notei.

Creatorul de parfumuri Francis Kurkdijan ne invită să evadăm pe malul Marii Mediterane. Mandarina de Sicilia, Bergamota de Calabre i-au permis crearea unei arome explozive care să se alăture acordurilor florilor de citrice, revigorante. Pentru a crea un buchet floral, solar, de o eleganţă aparte, acordurile lemnoase oferă delicateţe şi senzualitate incomparabile. »

Cui nu îi plac rujurile? Eu una sunt obsedată de ele, iar vara aceasta Yves Rocher ne rasafaţa buzele cu 12 noi nuanţe strălucitoare de ruj cu 100% ulei de cireşe. Formula sa este îmbogăţită de asemenea cu Omerga 6 şi 9, surse naturale de protecţie şi nutriţie.

Cu ce produs/produse v-am tentat? :D

Vă doresc o zi minunată, v-am pupat :***