Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Philips lanseaza: VisaPure

23.3.14

Hei! :)

Atenţiune! Atenţiune! Vin cu noutati :) Philips lansează pe piața românească noul sistem inteligent de curăţare şi îngrijire a feţei Philips VisaPure. Probabil că o să ziceţi: bine, bine, eşti tu entuziasmată, dar despre ce vorbeşti acolo? Păi vorbesc despre un sistem de curaţare a feţei cu tehnologia DualMotion care face ca peria să se rotească si să vibreze delicat (vibraţiile pe verticală ale periei mobilizează impurităţile, celulele moarte şi urmele de machiaj, care sunt ulterior îndepărtate graţie mişcărilor de rotaţie ale periei), în acelaşi timp. Şi ce este şi mai interesant este faptul că totul durează doar 1 minut :) Dacă mă urmăriţi de mult timp, ştiţi probabil deja că sunt obsedată de îngrijirea tenului, ceea ce probabil nu ştiţi este că n-am rabdare, mai ales dacă sunt obosită, aşa că doar 1 minut pentru mine sună perfect :))

Philips VisaPure îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală. Îmbunătăţeşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului şi stimulează microcirculaţia pielii, graţie masajului delicat. Are două setări, cea dintâi asigură o curăţare delicată, în timp ce a doua are o intensitate mai mare, pentru o curăţare în profunzime. Aparatul se poate folosi sub duş, ori de câte ori faci o baie relaxantă, pentru că este complet rezistent la apă. 

Philips VisaPure are trei perii:
  • una pentru ten normal - 7.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul și îl protejează și poate fi folosită pentru toate tipurile de ten
  • una pentru ten sensibil - 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată și se folosește pentru tenul sensibil. Atât peria normală, cât şi cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic
  • una pentru exfoliere - are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte, se recomandă folosirea ei săptămânal, pentru toate tipurile de ten. 


Este un dipozitiv fără fir, flexibil și versatil, cu o încărcare completă care asigură 30 de utilizări. Utilizat de două ori pe zi, acumulatorul va ține cel puțin două săptămâni.


Produsul vine însoțit de două perii (pentru ten normal și sensibil), peria pentru exfoliere se achiziționează separat. 

Philips VisaPure costă  749 lei şi este distribuit în magazinele Douglas. 

Ei bine, acum nu-mi mai rămâne decât să mă apuc să pun bani deoparte şi să sper ca în viitorul apropiat să-mi achiziţionez şi eu o asemenea minunaţie :)

Ce spuneţi, e tentant? :D

Vă doresc o zi minunată, v-am pupat :***