Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Relaxare si rasfat cu Dove Purely Pampering

1.3.14


Hei :D

Dove are grijă de pielea noastră de mai bine de 57 de ani, înca de la lansare săpunul-cremă Dove s-a remarcat prin noutatea pe care a adus-o pe piața și-anume: promisiunea pe care a făcut-o femeilor, aceea de a nu le usca pielea precum săpunurile obișnuite. Astăzi Dove ne încântă cu zeci de produse și arome care mai de care speciale, iar începând cu luna acestă ne invită să ne bucurăm de o experiență senzorială unică cu noile arome delicioase din gama Dove Purely Pampering :)

Gelul de duş Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium MoistureTM - un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime (Stratum Corneum), chiar în timpul duşului.

Săpunul-cremă Dove Purely Pampering Coconut Milk & Jasmine conţine ¼ cremă hidratantă şi lapte de cocos pentru o piele hidratată şi catifelată. Parfumul delicat de iasomie îţi oferă o senzaţie plăcută de relaxare.

Oferă-ţi în fiecare zi mici momente de relaxare şi răsfăţ cu Dove Purely Pampering. Te vei simţi mai frumoasă şi mai încrezătoare.

Ați încercat produsele din gama Purely Pampering? Care este produsul vostru preferat de la Dove? :D

Vă doresc o zi minunată, v-am pupat :***