Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Cu CLEAR nu mai ai nimic de ascuns!

8.10.14



Salutare! :)

Matreata este una dintre cele mai des intalnite probleme ale scalpului si cauzeaza multe suparari in randul celor care se confrunta cu ea, pe langa aspectul inestetic de multe ori aceasta vine insotita si de alte simptome cu ar fi: mancarimi, senzatie de arsura, etc. ce provoaca un mare disconfort. Principala cauza a aparitiei matretii este Malassezia, o ciuperca ce traieste pe scalpul sanatos al majoritatii adultilor, dar care uneori se inmulteste necontrolat datorita factorilor externi ce slabesc bariera naturala de protectie a pielii capului. In momentul de fata aproximativ 2 miliarde de oameni se confrunta cu aceasta afectiune si se afla in cautarea unui tratament eficient, un tratament care sa ii poata scapa de aceasta afectiune definitiv.

CLEAR și-a asumat misiunea de a face lucrul acesta, sa ii scape de matreata si astfel sa aiba mai multa incredere in sine in interactiunile sociale, fara sa aiba nimic de ascuns. Pentru ca intelege deosebirile dintre scapul femeilor si cel al barbatilor, CLEAR a creat game dedicate. Samponul antimatreata CLEAR se relanseaza si aduce pe piata din Romania o gama mai larga de sampoane, 6 variante pentru femei si 5 pentru barbati, dedicate fiecarui tip par. Produsele beneficiaza de o formula noua, un nou design de ambalaj ai un nou gramaj (250ml in loc de 200ml).


Noua generatie de sampoane CLEAR pentru femei contine Nutrium 10, o tehnologie unica antimatreata cu eficienta dovedita clinic. 

  • Scalp Oil Control (Par cu tendinta de ingrasare) - Cu NUTRIUM 10 și ESENTA DE CITRICE, samponul CLEAR indeparteaza excesul de sebum si lasa parul curat, fara matreața1.
  • ICE Cool Menthol (Par normal) - Cu NUTRIUM 10 și EXTRACT DE MENTA, samponul CLEAR pentru par normal elimina eficient matreata1 si iti ofera o senzatie de prospetime.
  • Damaged & Colored (Par vopsit și degradat) - Cu NUTRIUM 10 si COLAGEN, samponul CLEAR repara firul de par fragil elimina matreatași ajuta la protejarea parului vopsit impotriva degradarii si a ruperii.
  • Intense Hydration (Par uscat) - Cu NUTRIUM 10 și EXTRACT DE CACTUS, samponul CLEAR pentru par uscat hidrateaza intens1 pielea capului si elimina matreata1, pentru un par cu aspect sanatos.
  • Soft &Shiny Hair (Par normal) - Cu NUTRIUM 10 si ingrediente nutritive, samponul CLEAR pentru par normal, lasa parul matasos si stralucitor5, fara matreața1.
  • Anti –Hair Fall (Par fragil, cu tendinta de cadere) - Cu NUTRIUM 10 si EXTRACT DE GINSENG, samponul CLEAR pentru par fragil cu tendinta de cadere elimina matreata1 si fortifica5 firul de par de la radacina pana la varfuri. 


Creat 100% pentru barbati, fiecare sampon din gama extinsa CLEAR Men contine BioNutrium 10, o tehnologie unica antimatreata ce combina Zinc Pyrithione si Climbazole.

  • 24H Fresh (Par normal) - Cu BIO-NUTRIUM 10 si EXTRACTE DE LAMAIE & MENTA, samponul CLEAR lupta eficient impotriva matretii¹, pentru un par curat, fara matreața¹ si o senzatie de prospetime pentru mai mult timp.
  • Cool Sport Menthol (Par normal) - Cu BIO-NUTRIUM 10 si EXTRACT DE MENTA samponul CLEAR lupta eficient impotriva matretii¹ si iti ofera o senzatie de prospetime pentru un par curat, fara matreata¹.
  • Classic Action 2 in1 (Pentru toate tipurile de par) - Cu BIO-NUTRIUM 10 si cu DUAL-ACTIVE SYSTEM, o combinatie puternica de Zinc Pyrithione si Climbazole, CLEAR 2in1 sampon & balsam lupta eficient impotriva matretii¹, pentru o protectie antimtreata de durata si un par curat.
  • Refreshing Grease Control (Par cu tendinta de ingrasare) - Cu BIO-NUTRIUM 10 si EXTRACT DE LAMAIE samponul CLEAR pentru par cu tendinta de ingrasare indeparteaza si mentine sub control excesul de sebum lasand parul curat, fara matreata¹.
  • Anti Hair Fall  (Par fragil, cu tendinta de cadere) - Cu BIO-NUTRIUM 10 si EXTRACT DE GINSENG, samponul CLEAR lupta eficient impotriva matretii¹ și fortifica5  firul de par de la radacina pana la varfuri, pentru un par curat, fara matreata¹
1 Matreata vizibila, necesita utilizare regulata;
5 Mai putine fire rupte, comparativ cu un sampon obisnuit .

Ati incercat noile sampoane Clear?

Va doresc o zi minunata, v-am pupat :***