Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Noua colectie de toamna Meli Melo: Adele

5.10.14



Hey! :)

In ceea ce priveste cea de-a doua colectie de toamna Meli Melo (Adele), acesta fost invaluita de mister pentru o perioada. Daca ii urmariti pe pagina de Facebook probabil ca ati vazut tot felul de teasere in legatura cu aceasta si sunt sgura ca ati fost foarte curiosi sa aflati despre ce este vorba, n-ati fost singurii pentru ca si eu am fost la randul meu foarte curioasa. Ei bine misterul a fost elucidat, noua coletie este absolut superba, iar imaginea ei este o tanara foarte frumoasa pe nume Antonia :) Noile piese iti taie de-a dreptul respiratia, daca sunteti ca mine (adica va plac bijuteriile statement, cat mai mult auriu, argintiu, pietre stalucitoare) atunci colectia acesta este total pe gustul vostru, insa nu va faceti griji, ca de fiecare data exista piese pentru toate gusturile, haideti sa le vedem:



Colecția Adele se adresează în mod special femeilor care iubesc detaliile strălucitoare, sclipirile cristalelor si aparitiile spectaculoase, insa cu accente dramatice, tinutele feminine, insă puse in valoare de bijuteriile statement cu sclipiri.  


Nuanțele predominante ale colecției Adele sunt cele de turquoise, grena, roșu, dar si marouri și străluciri metalice, aurii. Detaliile cu decupaje, accentele stil mozaic, imprimeuri dar si inserțiile strălucitoare sunt definitorii pentru această colecție. Adele defilează cu piese strălucitoare si cristale, iar must-have-ul garderobei ei, recomandat pentru acest sezon, este „opulența”.


Antonia, in rolul lui Adele, te invită să fii puternică, dar in același timp sensibilă și feminină, să uiți de ritmul alert din fiecare zi și să arunci armura grijilor cotidiene. Este timpul tau! Meriți! Fii așa cum iți dorești tu să fii! Strălucește!

PS: Daca va e tare draga Antonia si vreti sa o vedeti in carne si oase acum aveti oportunitatea de a o intalni, vineri (10.10), ora 18:00 ea va fi prezenta in magazinul Meli Melo din AFI Palace Cotroceni :)

Cum vi se pare noua colectie? :D

Va doresc un week-end minunat, v-am pupat :***