Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

♥ Giveaway Gold and Silver Sparkles & ON LiNE

17.1.12


Hello!

  Astazi sunt super incantata, am pregatit impreuna cu ON LiNE un super giveaway la care vom avea nu un singur castigator ci doi castigatori, avem doua premii de dat constand in:


*Spuma de baie marin:
   Are proprietăţi hidratante, îmbunătăţind condiţia pielii şi catifelând-o. Aromele sale ofera senzatia de relaxare si confort.

* Sare de baie Lapte & Miere:
  Este extrasa din depozite naturale de sare, bogate in macro si microelemente. Propietatile sărurilor de baie sunt un factor important în procesul de purificare al organismului, fiindcă stimulează detoxifierea țesutului cutanat, drenarea lichidelor și eliminarea tensiunilor musculare.

*Sapun lichid masline:
Hidrateaza intens si pastreaza pielea catifelata pentru mai mult timp.


    Gama ON LiNE contine produse pentru o ingrijire completa a pielii: sapun lichid, spuma si sare de baie, gel intim, sapun lichid de bucatarie, crema de maini. Pe langa produsele mentionate mai devereme, ON LiNE a conceput produse destinate pielii sensibile: sampon si sapun lichid. De altfel veti gasi si produse destinate copiilor si anume: sampon & gel de dus si sapun lichid care au niste ambalaje foarte dragalase :) Toate produsele de gasesc pe site-ul sponsorului: Apollo Mod Distribution, carora tin sa le multumesc pentru au facut posibil acest giveaway :)


   Reguli:

1. Sa ma urmariti prin GFC.
2. Like paginii mele de FB: Gold and Silver Sparkles si Like paginii de FB: ON LiNE.
3. Link-ul in care ati dat share acestei postari.
4. Adresa de e-mail pe care ati folosit-o sa va abonati la blogul meu.
5. Idei, sugestii, etc.

Aveti grija ca share-ul sa fie PUBLIC, daca nu este public nu am cum sa-l vad. Cum obtineti link-ul atunci cand dati share?
Exemplu:

 (e suficient sa puneti decat link-ul postarii :D)

Perioada de desfasurare: 17.01.2012 - 30.01.2012


Ca sa va inscrieti trebuie sa completati formularul, nu sa-mi lasati comentarii, voi anunta castigatorii in maxim 72 de ore de la incheierea giveaway-ului.

L.E: Voi contacta eu castigatorii trimitand un mail la adresa cu care s-au abonat la blog :)




Daca aveti nevoie de ajutor la inscriere aveti tutorial aici: CLICK.