Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

"Nevermind" - Meli Melo Fall Collection 2014

7.9.14




Daca toamna nu si-a facut inca aparitia, colectiile de toammna/iarna 2014 si-au facut insa aparitia in magazine de mai mult sau mai putin timp :) Meli Melo asa cum ne-a obisnuit la fiecare inceput de sezon a lansat recent colectia Nevermind, o colectie inspirată de stilul excentric, rebel, insa in acelasi timp delicat, al femeii fara prejudecati. Colectia Nevermind se adresează în mod special femeilor care iubesc nonconformismul, in cea mai feminina acceptiune a sa, machiajul lejer, insa cu accente dramatice, tinutele feminine, insa puse in valoare de elemente neconventionale.





 Nuantele predominante ale colectiei Nevermind sunt cele de albastru cald, gri estompat, negru, dar si rosu zmeura si maro castana. Colectia se axeaza pe mult metal, de la auriu, la argintiu, la metal patinat, avem tinte, avem culori metalice si nu in ultimul rand avem esarfe supradimensionate! Este o colectie pe care n-ai cum sa o indragesti, cel putin pe mine colierele m-au cucerit (stiti doar cat de mult imi plac colierele cu mesaje), iar de genti sunt de-a dreptul indragostita ♥


Colectia cuprinde mult mai multe produse decat cele pe care vi le-am aratat, as aca va invit sa le vizionati pe toate pe site: Meli Melo sau sa mergeti in magazinele Meli Melo unde va asteapta surprize (mai multe detalii aici: detalii).

Nevermind te cheama sa indraznesti, sa porti accesorii cool, spectaculoase, simple, dar complexe in acelasi timp, fara sa impuna bariere de stil.

V-a atras ceva din noua colectie atentia? :D

Va doresc o zi minunata, v-am pupat :***