Pages

  • Home
  • About me
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle

Tu cati ani ai? - o campanie Dove

14.9.14



Hei! :)

"Numele meu este Ruxandra, am 27 ani si ma simt la varsta asta mai bine decat m-am simtit la oricare alta varsta. Ma simt frumoasa, ma simt stapana pe mine, ma simt iubita si apreciata, intr-un cuvant, ma simt absolut MINUNAT!" Din pacate sunt multe femei in ziua de astazi care nu-si pot rosti varsta cu aceeasi usurinta, care din cauza societatii in care traim considera ca doar tineretea este asociata cu frumusetea, lucru care pentru mine este total neadevarat si-mi pare nespus de rau ca si-au pierdut increderea in sine, indiferent ce varsta aveti, sunteti frumoase si stiu ca ma repet cand spun asta, dar nu lasati pe nimeni sa va spuna altfel. Bineinteles odata cu inaintare in varsta apar lucrui care ne supara, dar ne supara numai daca noi lasam sa se intample asta, daca ne concetram pe lucrurile lipsite de importanta in loc sa ne concentram pe lucruri cu adevarat importante si frumoase.

Pe 9 septembire s-a sarbatorit Ziua Internationala a Frumusetii si cu o zi inainte de aceasta Dove a lansat o noua campanie insotita de un filmulet foarte frumos si emotionant pe care de altfel va invit sa-l si urmariti: 


Noua campanie Dove dorește să inspire femeile să-și sărbătorească frumusețea la orice vârstă. Dove inspiră femeile să-și aprecieze frumusețea la adevărata sa valoare, pentru că aceasta vine atât din interior, cât și din exterior. Privirea, zâmbetul, atitudinea, optimismul, simțul umorului sunt doar câteva dintre atuurile care pun femeile în evidență. . Ele radiază de frumusețe atunci când se îngrijiesc, când se simt bine în pielea lor și când sunt fericite.

Orice campanie Dove stiti ca este insotit si de un studiul, studiul "Tu cati ani?" s-a realizat la finalul anului 2013 pe un esantion de 6.006 femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 64 de ani. Acesta s-a desfășurat în 12 țări: Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Brazilia, Argentina, Marea Britanie, Germania, Italia, India, China, Tailanda și Filipine.


Femeile cred că trebuie să fie tinere pentru a fi frumoase:
- 1 din 3 femei crede că trebuie să fii tânără pentru a fi frumoasă
- mai mult de un sfert dintre femei (27%) se simt judecate pentru vârsta lor de către persoanele din jur
- aproximativ trei sferturi (73%) recunosc că se simt îngrijorate în privința aspectului exterior, despre care consideră că se înrăutățește pe măsură ce trec anii.
Va mai aduceti aminte cand spuneam ca Dove imi e tare drag? Pentru asta imi e drag (pe langa produse), pentru campaniile frumose, mesajele pozitive menite sa aduca zambetul pe buze si sa redea increderea femeilor din intreaga lume. Frumusetea nu are varsta!

Aaaa si sa nu uit, stati pe aproape pentru ca impreuna cu Dove v-am pregatit o surpriza...cat de curand hihihi :D

Va doresc o zi minunata, v-am pupat :***